surfen op de site

Ik ben op het ogenblik erg actief op jullie nederlandstalige en engelse site om een beetje in de materie thuis te raken. Er valt werkelijk veel te leren en te lezen!!
Het is jammer dat beide sites tijdens het surfen via links niet open blijft, waardoor ik regelmatig de weg kwijt raak, de site opnieuw moet oproepen en dus niet meer weet vanuit welke pagina ik gestart was. Is het mogelijk om dat aan te passen?
Ik vind het straks voor mijn eigen site ook erg belangrijk dat ik niet bij iedere link mijn bezoeker kwijtraak.

Auteur: 
plok
afbeelding van Sutharsan
Door Sutharsan op 31 mei, 2007 - 12:46

Voor je eigen site is dit misschien iets: http://drupal.org/project/extlink Met deze module kan je externe links in een ander window laten openen.

-- Sutha

-- Erik

Door plok op 31 mei, 2007 - 16:41

Ik hoop dat jullie hem ook gaan toepassen, maar evengoed bedankt!

afbeelding van Jo Wouters
Door Jo Wouters op 31 mei, 2007 - 19:14

Het zou een slecht idee zijn om alle externe links op een site in een nieuw venster te openen; dat is geen standaard-werking voor een 'normale' site. Als je wat rondsurft, kost elk geopend venster je een hoop geheugen en moet je constant venstertjes gaan sluiten om je computer draaiende te houden.

In browsers zoals FireFox, kan een gebruiker gemakkelijk zelf beslissen om al dan niet een link in een nieuw venster (of beter nog: een nieuwe tab) te openen (klikken met middenknop = openen in een nieuwe tab); en zo hoort het ook: de surfer beslist, niet de site.

Door plok op 1 juni, 2007 - 09:35

Weer wat geleerd! Precies wat ik nodig had op prettiger te kunnen surfen op de Drupal-sites. Bedankt!

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.