afbeelding van wmostrey

Duplicates bij Drupal-serviceproviders

Bij de lijst van serviceproviders zijn er een hoop duplicates te vinden. Ik denk dat dit eenvoudig op te lossen is door in de view 'Distinct' op 'yes' te zetten.

Auteur: 
wmostrey
afbeelding van askibinski
Door askibinski op 14 mei, 2010 - 22:10

Dat dacht ik ook, had het hier al gemeld. Blijkbaar werkte het niet. Snap niet waarom dit nog steeds niet opgelost is, het is immers een simpele view. Ik weet dat er bugs waren met distinct in het verleden maar die zijn volgens mij opgelost.

http://blog.merge.nl

Door msn op 18 mei, 2010 - 00:28

Niet alleen duplicaties .. :
een aantal dagen geleden heb ik, netjes volgens de regels en voorwaarden, een nieuwe provider aangemaakt. Deze vind ik niet terug, ook niet in mijn account of mijn recent posts.

afbeelding van hansrossel
Door hansrossel op 20 mei, 2010 - 17:06

Distinct staat al lang aan, kan domain module zijn die dit veroorzaakt en we gaan die hoogstwaarschijnlijk afleggen, zie eerdere discussies, wordt behandeld op http://drupal.nl/forum/onderwerpen-voor-de-drupalbenl-sprint. Jullie zijn heel welkom om te komen helpen.

Roel en Erik zijn verantwoordelijk voor het goedkeuren van service providers, weken wachten op goedkeuring vind ik te lang, moet besproken worden en een oplossing gezocht. msn, je aanvraag staat daar in de wachtrij, dus geen paniek is niet verdwenen.

Hans
KOBA

Door msn op 20 mei, 2010 - 17:41

Hans, dank voor je reactie. Als ik iets kan betekenen, bijvoorbeeld met de moderation van service providers, laat me dat dan even weten. Zal vast geen dagtaak zijn en er de voorwaarden zijn in de basis wel duidelijk.

afbeelding van hansrossel
Door hansrossel op 23 juli, 2010 - 09:23

Domain module ligt ondertussen af en probleem lijkt me opgelost.

Hans
KOBA

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.